Informatie

Inschrijvingen

 

De inschrijvingen verlopen in meerdere stappen.  

Fase 1: Account aanmaken 

Alle inschrijvingen verlopen via deze website. Gelieve per klas/leerkracht een account aan te maken. Zo komt alle informatie meteen bij de juiste persoon terecht. 

Verander je van school of ben je lange tijd afwezig? Geef dan een seintje zodat wij het account van je vervanger aan de juiste klas kunnen koppelen. 

Gelieve je gsm-nummer in te vullen bij de registratie. Dit wordt enkel in geval van nood gebruikt zoals wanneer een activiteit last-minute moet worden afgelast.  

Geef ook steeds een tweede contactpersoon (e-mailadres) op.  

 

Fase 2: Maak je keuze

De eerste inschrijvingsperiode start op 12 juni en loopt t.e.m. 3 juli 2024. 

Geef bij je inschrijving aan welke activiteit, datum, uur je voorkeur geniet. Bij opmerkingen kan je aangeven welke activiteiten, dag, uur een mogelijk alternatief zouden zijn. 

De automatische bevestigingsmail na registratie is GEEN definitieve bevestiging, maar een voorlopige reservatie. We bekijken het totaal aantal reservaties en maken een eerlijke verdeling. Je hoeft dus niet om ter snelst te reageren. 

 

Fase 3: Voorstel + bevestigen 

Eind augstus ontvang je per mail een voorstel van activiteiten op basis van je keuze of een alternatief. Tot 3 september kan je activiteiten uit dit voorstel bevestigen of annuleren. 

Lukt het voorgestelde tijdstip niet? Geef dit dan zeker aan als reden bij annulatie, zo kunnen we je op de hoogte houden als er plaats vrij komt op ander tijdstip. 

bevestigen = definitieve reservatie 

 

Fase 4: Inschrijven op beschikbare plaatsen 

Van 9 tot 15 september kan je inschrijven op de nog resterende plaatsen. In deze reservatieronde hoef je niet te wachten op een bevestiging van ons. Elke reservatie is meteen definitief.  

Geef nu ook het correcte aantal leerlingen en begeleiders mee. Bij sommige activiteiten wordt er op basis van dit aantal gefactureerd en niet op basis van het aantal effectief aanwezige deelnemers.  

 

Fase 5: Overzicht 

Eind september krijgt de directie van je school een volledig overzicht van de bevestigde activiteiten. Je kan dit overzicht steeds raadplegen via de website in de rubriek ‘mijn account’. 

 

In de loop van het jaar kan nog ingeschreven worden op de nog beschikbare plaatsen. Voor deze reservaties wordt er enkel een bevestigingsmail verstuurd. Deze is eveneens bindend.